سوره انبیاء - مقدمه

ثواب قرائت

۱
(انبیاء/ مقدمه)

الصّادق (علیه السلام)- مَنْ قَرَأَ سُورَهًَْ الْأَنْبِیَاءِ حُبّاً لَهَا کَانَ کَمَنْ رَافَقَ النَّبِیِّینَ أَجْمَعِینَ فِی جَنَّاتِ النَّعِیمِ وَ کَانَ مَهِیباً فِی أَعْیُنِ النَّاسِ حَیَاهًَْ الدُّنْیَا.

امام صادق ( هرکس که از سر عشق به پیامبران (سوره‌ی انبیاء را بخواند، به‌مانند این است که در بهشت‌های پرنعمت، همراه تمامی پیامبران (بوده است و در دنیا در چشم مردم پرابهّت خواهد بود.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۹، ص۳۳۰
ثواب الأعمال؛ ص۱۰۸ / نورالثقلین/ البرهان
۲
(انبیاء/ مقدمه)

الرّسول (صلی الله علیه و آله)- مَنْ قَرَأَ سُورَهًَْ الْأَنْبِیَاءِ حَاسَبَهُ اللَّهُ حِسَاباً یَسِیراً وَ صَافَحَهُ وَ سَلَّمَ عَلَیْهِ کُلُّ نَبِیٍّ ذُکِرَ اسْمُهُ فِی الْقُرْآنِ.

پیامبر ( هرکس که این سوره را بخواند، خداوند حسابرسی او را آسان خواهد نمود و هر پیامبری که در آن سوره آمده، با او دست خواهد داد و بر او درود خواهند فرستاد.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۹، ص۳۳۰
مستدرک الوسایل؛ ج۴، ص۳۴۵ / نورالثقلین/ البرهان
۳
(انبیاء/ مقدمه)

الصّادق (علیه السلام)- مَنْ کَتَبَهَا فِی رَقِّ ظَبْیٍ وَ جَعَلَهَا فِی وَسَطِهِ وَ نَامَ لَمْ یَسْتَیْقِظْ حَتَّی یَرْفَعَ الْکِتَابَ عَنِ وَسَطِهِ وَ هَذَا یُصْلِحُ لِلْمَرْضَی وَ مَنْ طَالَ سَهَرُهُ مِنْ فِکْرٍ أَوْ خَوْفٍ أَوْ مَرَضٍ فَإِنَّهُ یُبْرَأُ بِإِذْنِ اللَّهِ تَعَالَی.

امام صادق ( هرکس آن را بر روی پوست آهویی بنویسد و آن را بر کمر خود ببندد و بخوابد، هنگامی‌که بیدار می‌شود، آن نوشته از روی کمرش برداشته می‌شود [به برکت این نوشته، مشکلات و عوارض و بیماری از میان او رخت میبندد]. این توصیه برای بیماران و هرکس که در اثر فکر و ترس یا بیماری نمی‌تواند بخوابد، مناسب است. چرا که به اذن خداوند شفا می‌یابد.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۹، ص۳۳۰
البرهان
بیشتر