سوره غاشیه - مقدمه

ثواب قرائت

۱
(غاشیه/ مقدمه)

الصّادق (علیه السلام)- مَنْ أَدْمَنَ قِرَاءَهًَْ هَلْ أَتَاکَ حَدِیثُ الْغَاشِیَةِ فِی فَرِیضَهًٍْ أَوْ نَافِلَهًٍْ غَشَّاهُ اللَّهُ بِرَحْمَتِهِ فِی الدُّنْیَا وَ الْآخِرَهًِْ، وَ آتَاهُ الْأَمِنَ یَوْمَ الْقِیَامَهًِْ مِنْ عَذَابِ النَّارِ.

امام صادق (علیه السلام)- هرکه همواره هَلْ أَتَاکَ حَدِیثُ الْغَاشِیَةِ را در نماز واجب یا نافله بخواند، خداوند در دنیا و آخرت، او را در پوشش رحمت خود قرار میدهد و در روز قیامت او را از عذاب آتش امان می‌بخشد.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۸، ص۶۴
نورالثقلین/ البرهان
۲
(غاشیه/ مقدمه)

الرّسول (صلی الله علیه و آله)- مَنْ أَدْمَنَ قِرَاءَتَهَا حَاسَبَهُ اللَّهُ حِسَاباً یَسِیراً وَ مَنْ قَرَأَهَا عَلَی مَوْلُودٍ أَوْ کُتِبَتْ لَهُ -بَشَراً کَانَ أَوْ حَیَوَاناً- سَکَّنَتْهُ وَ هَدَأَتْهُ.

پیامبر (صلی الله علیه و آله)- هرکه همواره این سوره را بخواند، خداوند حساب او را در قیامت آسان میکند و هرکه آن را بر نوزادی بخواند یا آن را نوشته، همراه او بگذارد، چه انسان باشد و چه حیوان، این سوره او را آرام و قرار میبخشد.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۸، ص۶۴
البرهان/ نورالثقلین
۳
(غاشیه/ مقدمه)

الرّسول (صلی الله علیه و آله)- مَنْ قَرَأَ هَذِهِ السُّورَهًَْ حَاسَبَهُ اللَّهُ حِسَاباً یَسِیراً وَ مَنْ قَرَأَهَا عَلَی مَوْلُودٍ -بَشْراً وَ غَیْرَهُ- صَارِخٍ أَوْ شَارِدٍ سَکَّنَتْهُ وَ هَدَأَتْهُ.

پیامبر (صلی الله علیه و آله)- هرکه این سوره را بخواند، خداوند، حساب او را در قیامت آسان میکند و هرکه آن را بر نوزاد انسان یا غیر انسان بخواند، چنان‌چه پُر سر و صدا و بی‌قرار باشد، این سوره، او را آرام و قرار میبخشد.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۸، ص۶۴
البرهان/ نورالثقلین
۴
(غاشیه/ مقدمه)

الصّادق (علیه السلام)- مَنْ قَرَأَهَا عَلَی ضِرْسٍ یُؤْلَمُ وَ یُضْرَبُ، سَکَنَ بِإِذْنِ اللَّهِ تَعَالَی وَ مَنْ قَرَأَهَا عَلَی مَا یَأْکُلُهُ أَمِنَ مَا فِیهِ وَ رَزَقَهُ اللَّهُ السَّلَامَهًَْ فِیهِ.

امام صادق (علیه السلام)- هرکه آن را بر دندانی که درد دارد و ناآرام است بخواند، به خواست خدا آرام گیرد و هرکه آن را بر خوراک خود بخواند، آن خوراک بی‌خطر گردد و خداوند در آن سلامتی را بهره‌ی او گرداند.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۸، ص۶۴
البرهان/ نورالثقلین
بیشتر