سوره تغابن - مقدمه

ثواب قرائت

۱
(تغابن/ مقدمه)

الصّادق (علیه السلام)- مَنْ قَرَأَ سُورَهًَْ التَّغَابُنِ فِی فَرِیضَهًْ کَانَتْ شَفِیعَهًْ لَهُ یَوْمَ الْقِیَامَهًْ وَ شَاهِدَ عَدْلٍ عِنْدَ مَنْ یُجِیزُ شَهَادَتَهَا ثُمَّ لَا یُفَارِقُهَا حَتَّی یَدْخُلَ الْجَنَّهًَْ.

امام صادق (علیه السلام)- هرکس سوره‌ی تغابن را در نماز واجب بخواند، شفیع وی در روز قیامت خواهد بود و برای کسی که شهادت آن را جایز بداند، شاهد عدل خواهد بود، سپس تا زمانی‌که آن شخص وارد بهشت شود، از او جدا نخواهد شد.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۶، ص۲۹۲
ثواب الأعمال، ص۱۱۸/ نورالثقلین/ البرهان
۲
(تغابن/ مقدمه)

الباقر (علیه السلام)- مَنْ قَرَأَ الْمُسَبِّحَاتِ کُلَّهَا قَبْلَ أَنْ یَنَامَ لَمْ یَمُتْ حَتَّی یُدْرِکَ الْقَائِمَ وَ إِنْ مَاتَ کَانَ فِی جِوَارِ مُحَمَّدٍ النَّبِی (صلی الله علیه و آله).

امام باقر (علیه السلام)- هرکس مسبّحات (سورههایی که با «سبّح» شروع میشود) را قبل از خواب بخواند، تا زمانی‌که امام زمان (علیه السلام) را درک نکند، از دنیا نخواهد رفت و اگر بمیرد، در جوار پیامبر (صلی الله علیه و آله) خواهد بود.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۶، ص۲۹۲
الکافی، ج۲، ص۶۲۰/ نورالثقلین/ البرهان
۳
(تغابن/ مقدمه)

الرّسول (صلی الله علیه و آله)- مَنْ قَرَأَ سُورَهًَْ التَّغَابُنِ دَفَعَ اللَّهُ عَنْهُ مَوْتَ الْفَجْأَهًْ.

پیامبر (صلی الله علیه و آله)- هرکس سوره‌ی تغابن را بخواند، خداوند مرگ ناگهانی را از او دور خواهد کرد.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۶، ص۲۹۲
نورالثقلین
۴
(تغابن/ مقدمه)

الرّسول (صلی الله علیه و آله)- مَنْ قَرَأَ هَذِهِ السُّورَهًَْ دَفَعَ اللَّهُ عَنْهُ مَوْتَ الْفَجْأَهًْ وَ مَنْ قَرَأَهَا وَ دَخَلَ عَلَی سُلْطَانٍ یَخَافُ بَأْسَهُ کَفَاهُ اللَّهُ شَرَّهُ.

پیامبر (صلی الله علیه و آله)- هرکس این سوره را بخواند، خداوند مرگ ناگهانی را از او دور خواهد کرد، و هرکس این سوره را بخواند و بر پادشاهی که بیم خشم او را داشته باشد وارد شود، خداوند او را از شرّ آن سلطان در امان نگه خواهد داشت.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۶، ص۲۹۲
البرهان
۵
(تغابن/ مقدمه)

الرّسول (صلی الله علیه و آله)- مَنْ قَرَأَهَا دَفَعَ اللَّهُ عَنْهُ مَوْتَ الْفَجْأَهًْ وَ مَنْ قَرَأَهَا وَ دَخَلَ عَلَی سُلْطَانٍ جَابِرٍ یَخَافُهُ، کَفَاهُ اللَّهُ شَرَّهُ وَ لَمْ یَصِلْ إِلَیْهِ سُوءٌ.

پیامبر (صلی الله علیه و آله)- هرکس این سوره را بخواند، خداوند مرگ ناگهانی را از او دور خواهد کرد؛ و هرکس آن را بخواند و بر پادشاه ظالمی که از او هراس دارد وارد شود، خداوند او را از شرّ آن سلطان در امان نگاه خواهد داشت و هیچ بدی به او نخواهد رسید.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۶، ص۲۹۲
البرهان
۶
(تغابن/ مقدمه)

الصّادق (علیه السلام)- مَنْ خَافَ مِنْ سُلْطَانٍ أَوْ مِنْ أَحَدٍ یَدْخُلُ عَلَیْهِ، یَقْرَأُهَا، فَإِنَّ اللَّهَ یَکْفِیهِ شَرَّهُ بِإِذْنِ اللَّهِ تَعَالَی.

امام صادق (علیه السلام)- هرکس از پادشاه و یا از کسی که بیم داشته باشد بر او وارد شود، این سوره را بخواند، ان‌شاءالله خداوند، او را از شرّ آن سلطان درامان نگاه خواهد داشت.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۶، ص۲۹۴
البرهان
بیشتر