سوره احقاف - مقدمه

ثواب قرائت

۱
(احقاف/ مقدمه)

الصّادق (علیه السلام)- مَنْ قَرَأَ کُلَّ لَیْلَهًٍْ أَوْ کُلَ جُمُعَهًٍْ سُورَهًَْ الْأَحْقَافِ لَمْ یُصِبْهُ اللَّهُ بِرَوْعَهًٍْ فِی الْحَیَاهًِْ الدُّنْیَا وَ آمَنَهُ مِنْ فَزَعِ یَوْمِ الْقِیَامَهًِْ إِنْ شَاءَ اللَّهُ.

امام صادق (علیه السلام)- هرکس سوره‌ی احقاف را هر روز یا روزهای جمعه بخواند، خداوند در زندگی دنیوی او را دچار بیم و نگرانی نخواهد کرد و از دشواری قیامت او را در امان خواهد داشت ان‌شاءالله.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۴، ص۲۴۶
ثواب الأعمال، ص۱۱۴/ نورالثقلین/ البرهان
۲
(احقاف/ مقدمه)

الرّسول (صلی الله علیه و آله)- مَنْ قَرَأَ سُورَهًَْ الْأَحْقَافِ أُعْطِیَ مِنَ الْأَجْرِ بِعَدَدِ کُلِ رَمْلٍ فِی الدُّنْیَا عَشْرَ حَسَنَاتٍ وَ مُحِیَ عَنْهُ عَشْرُ سَیِّئَاتٍ وَ رُفِعَ لَهُ عَشْرُ دَرَجَات.

پیامبر (صلی الله علیه و آله)- هرکس سوره‌ی احقاف را بخواند، به تعداد هر شنی که در دنیا هست ده حسنه به‌عنوان پاداش به او عطا می‌شود و ده گناه از او محو شده و ده درجه مقامش بالا برده می‌شود.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۴، ص۲۴۶
مستدرک الوسایل، ج۴، ص۳۴۸/ نورالثقلین/ البرهان؛ «بتفاوت»
۳
(احقاف/ مقدمه)

الرّسول (صلی الله علیه و آله)- مَنْ کَتَبَهَا وَ عَلَّقَهَا عَلَی طِفْلٍ أَوْ کَتَبَهَا وَ سَقَاهُ مَاءَهَا، کَانَ قَوِیّاً فِی جِسْمِهِ سَالِماً مُسْلِماً صَحِیحاً مِمَّا یُصِیبُ الْأَطْفَالَ کُلَّهَا، قَرِیرَ الْعَیْنِ فِی مَهْدِهِ.

پیامبر (صلی الله علیه و آله)- هرکس این سوره را بنویسد و آن را بر کودکی آویزان کند یا آب متبرّک شده به‌وسیله‌ی این سوره را به او بنوشاند، از نظر جسمی قوی و سالم خواهد بود و از آنچه سایر کودکان بدان مبتلا می‌شوند، در امان خواهد بود و در آرامش کامل در گهواره‌اش رشد خواهد کرد.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۴، ص۲۴۶
البرهان
۴
(احقاف/ مقدمه)

الصّادق (علیه السلام)- مَنْ کَتَبَهَا فِی صَحِیفَهًٍْ وَ غَسَلَهَا بِمَاءِ زَمْزَمَ وَ شَرِبَهَا کَانَ عِنْدَ النَّاسِ مَحْبُوباً وَ کَلِمَتُهُ مَسْمُوعَهًٌْ وَ لَا یَسْمَعُ شَیْئاً إِلَّا وَعَاهُ وَ تَصْلُحُ لِجَمِیعِ الْأَغْرَاضِ، تُکْتَبُ وَ تُمْحَی وَ تُغْسَلُ بِهَا الْأَمْرَاضُ، یُسَکَّنُ بِهِ الْمَرَضُ بِإِذْنِ اللَّهِ تَعَالَی.

امام صادق (علیه السلام)- هرکس این سوره را در صحیفه‌ای بنویسد و آن را با آب زمزم بشوید و آن آب را بنوشد، در نظر مردم محبوب و دارای نفوذ خواهد بود و توانایی و شایستگی انجام هر کاری را خواهد داشت. به‌وسیله‌ی این آب شخص بیمار را شست‌وشو می‌دهند، به اراده‌ی خداوند بیماری‌اش را تسکین خواهد داد.

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۴، ص۲۴۶
البرهان
بیشتر